Dette er en oversatt artikkel. Den er ikke skrevet av Tjen Folket, og reflekterer ikke nødvendigvis Tjen Folkets syn. Målet med denne type oversettelser er å hjelpe våre norske lesere å følge folkekriger i ulike land. Slike oversettelser kan være nyhetssaker fra aviser eller uttalelser fra partier. Originalartikkelen er oppgitt med lenke lengst ned.

26.12.17. Kathmandu, Nepal. : Generalsekretær i CPN (Revolutionary Maoist) (må ikke forveksles med CPN eller CPN (Maoist), oa.), Mohan Baidya, sa i dag at hans parti har et historisk ansvar for å forberede folkets nye revolusjon med ideologien marxisme-leninisme-maoisme (MLM).

For å markere fødselsdagen til den kommunistiske lederen Mao Zedong, utstedte partiet i dag en uttalelse der Baidya oppfordret alle til å drive revolusjonen framover ved å følge veien Mao viste.

“Imperialismen og høyrerevisjonismen har over hele landet lagt store hindringer og utfordringer i veien for revolusjon. Denne spesielle dagen, som er jubileet for Maos fødselsdag, vil fylle oss med energi og oppmuntring til å ta ansvaret for saken (revolusjon)”, gikk det fram av uttalelsen.

Uttalelsen anerkjente også historiske bidrag av Mao til verdensrevolusjonen.

Kilder: 1. https://kathmandutribune.com/time-comes-preparing-new-peoples-revolution-leader-baidya/ 2. http://www.redspark.nu/en/peoples-war/nepal/cpn-revolutionary-maoist-chair-baidya-revolution-in-nepal-based-on-mlm-is-an-historic-responsibility/

Tjen folket Media

Hvordan bidra til kampen?

Medlemskap

Ta kontakt

Pengestøtte

Gi på konto

Nyhetsbrev

Arbeidere og undertrykte i alle land, forén dere!