Dette er en oversatt artikkel. Den er ikke skrevet av Tjen Folket, og reflekterer ikke nødvendigvis Tjen Folkets syn. Målet med denne type oversettelser er å hjelpe våre norske lesere å følge folkekriger i ulike land. Slike oversettelser kan være nyhetssaker fra aviser eller uttalelser fra partier. Originalartikkelen er oppgitt med lenke lengst ned.

Politiet rammes av flere harde angrep fra maoistene

Separate hendelser rammet Bastar-regionen i Chhattisgarh.

Fem politimenn ble drept og 12 andre skadd i to separate sammenstøt i deler av Bastar-regionen av Chhattisgarh på onsdag.

I det første sammenstøtet ble fire politimenn, inklusiv to underinspektører (en særegen rang for sørøst-Asia), drept og 11 andre led skader i et sammenstøt med maoistene i Narayanpur-distriktet.

Det andre sammenstøtet ble rapportert fra Bijapur-distriktet, hvor en improvisert eksplosiv innretning utløst av maoistene drepte en politimann og skadet en annen.

I Narayanpur skjedde sammenstøtet mellom maoistene og politienheten nærme Irapnarskogen, innenfor grensene som faller inn under ansvaret til Orchha politistasjon.

_- Fire politimenn døde i Naraynpur-sammenstøt. Ni skadede jawansoldater (juniorsoldater av laveste rang) er brakt til Raipur med helikopter og innlagt på et sykehus her. To skadede jawan-soldater er under behandling i Bastar_, sa D.M. Awasthi, spesialdirektør ved Chhattisgarh-politiets anti-naxal operasjonsenhet.

De avdøde politimennene ble identifisert som underinspektør Vinod Kaushik, underinspektør Mulchand Kanwar, konstabel Devnath Pujari og konstabel Raisingh Markam. Konstabel Brujesh Yadav, Jaykaran Prajapati, Sanjay Patel, Gasiyaram Kureti, Santosh Dugga, Nandkumar Lakda, Rohit Besra, Jagendra Uike og Govardhan Kunjam ble skadet i sammenstøtet i Narayanpur og ble brakt til Raipur med et helikopter. Alle de skadede jawan-soldatene ble innlagt ved sykehuset Ram Krishna Care Hospital i Raipur.

Kilder:

1. http://www.thehindu.com/todays-paper/tp-national/tp-otherstates/five-cops-killed-12-injured-in-maoist-encounter-ied-blast/article22517112.ece

2. http://www.redspark.nu/en/peoples-war/india/five-cops-killed-12-injured-in-maoist-encounter-ied-blast/

Tjen folket Media

Hvordan bidra til kampen?

Medlemskap

Ta kontakt

Pengestøtte

Gi på konto

Nyhetsbrev

Arbeidere og undertrykte i alle land, forén dere!