1

Nazist angrep kvinne i Kristiansund

Av en kommentator for Tjen Folket Media.

Filter Nyheter skriver tirsdag 30. juli følgende:

«En 26 år gammel mann som er aktivt medlem i den nazistiske organisasjonen «Den nordiske motstandsbevegelsen» (DNM) ble søndag tatt av politiet i Kristiansund etter at han skal ha gått til angrep på en kvinne i slutten av 20-åra i sentrum av byen.»

Videre skriver de om nazisten:

«I tillegg til å være svært aktiv med å distribuere nazistisk propaganda på Nordmøre, har 26-åringen  deltatt på en rekke offentlige nynazist-demonstrasjoner i både Norge og Sverige de siste årene, i tillegg til lukkede samlinger. Han har gått med klær med DNMs logoer offentlig, har forsøkt å rekruttere andre til organisasjonen og har tidligere blitt profilert i DNMs egne publikasjoner.»

Alt tyder på at den 26 år gamle nazisten er Martin Kvisvik Steigedal fra Kristiansund.

Hans deltagelse på marsjene i Sverige er tidligere dokumentert av svenske AFA Research og han er også omtalt av NRK.

Kvinnen uttaler til Filter Nyheter at han skal ha angrepet henne på et busstopp etter hun ikke ville ta imot den rasistiske propagandaen.

Ifølge Filter Nyheter var nazisten (i deres artikkel anonymisert) en av de som ble angrepet av «venstreekstreme» i Fredrikstad i fjor etter en av nazistenes demonstrasjoner. Angrepet ble også tidligere nevnt av Filter Nyheter i en rekke artikler med hets mot militante antifascister.

Bilder av nazisten, første bilde er fra hans profil på VK.com og det andre er fra AFA Research.

Artikkelen nevner også at nazisten gikk i bar overkropp under aksjonen og at han tidligere er dømt for besittelse av over hundre gram hasj.

Kilder:

filternyheter.no/nynazist-26-pagrepet-for-vold-mot-kvinne-under-propaganda-aksjon/

https://antifa.se/2018/08/29/afa-research-nmr-i-almedalen/

https://www.nrk.no/dokumentar/slik-er-nazistenes-aktivitet-i-norge-1.13401180