1

Støtt Tjen Folket Media!

Tjen Folket Media vil takke våre første faste støttespillere som allerede har begynt å støtte oss med summer som betyr svært mye for oss. Dette sikrer at vår revolusjonære medieplattform har en økonomisk grunnmur å bygge på.

Disse vennene skal vite at deres støtte er varmt verdsatt.

Vi ber alle våre lesere om å være bevisste på at revolusjonære medier ikke er noen selvfølge. Verden over møtes de revolusjonære mediene med alle mulige former for sabotasje, forfølgelse og represjon. Vi ber våre lesere om å være oppmerksomme på at en slik situasjon også kan oppstå for Tjen Folket Media. Det finnes nok av krefter som vil sabotere alt rødt og revolusjonært. Fast støtte til oss vil bidra til å gjøre oss bedre rustet mot forsøk på å motarbeide det vi bygger opp.

Vi oppfordrer under hver artikkel på nettsida vår til å gi støtte til TFM. Vi understreker at slik støtte kan komme i alle størrelser. Det beste er fast støtte, siden dette gir oss forutsigbarhet i driften, men også enkeltstående gaver er til stor nytte.

Tjen Folket Media får selvsagt ingen former for støtte fra kapitalister eller den gamle staten. Likevel har vi utgifter, og vi har også konkrete planer om å utvide vår aktivitet og hvilke typer medier vi kan utvikle, og vi vil spre de revolusjonære mediene til stadig flere. I dette perspektivet er støtte helt avgjørende.

Til slutt takker vi alle lesere og alle de som sprer våre artikler. Hundrevis av mennesker følger oss hver dag. Ikke nøl med å skrive til oss om du har ris eller ros, om du har kritikk eller bidrag, om det er saker du vil lese mer om eller om du har ideer til temaer vi burde dekke. Kanskje du har en historie om hvordan kapitalisme og krise slår ut negativt på din arbeidsplass eller i ditt nabolag? Skriv til Tjen Folket Media! Vi vil være DIN medieplattform, en stemme for arbeiderklassen, en stemme for all verdens undertrykte.