1

Aktiviteter den siste uka

Aktiviteter den siste uka

Tjen Folket Media har den siste uka fått sendt inn bilder fra aktiviteter rundt om i landet. Kampkomiteen har sendt oss bilder fra aktiviteter i Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand. I Kristiansand har det blitt hengt opp plakater som hedrer de falne martyrene i folkekrigen i Tyrkia, og det har også blitt utført nye støtteaksjoner for den irske politiske fangen Liam Campbell i Oslo og Kristiansand. 

Oslo

Lørdag 17. oktober satte Kampkomiteen i Oslo opp plakater med tips om rettigheter i møte med politiet. Plakatene har blitt hengt opp i områder hvor det har vært større represjon i etterkant av antifascistiske demonstrasjoner og hvor politiet er kjent for rasistisk sjikane av proletær ungdom.

19. oktober hengte Kampkomiteen i Oslo opp veggaviser som oppfordrer arbeidere til å organisere seg mot undertrykking og farlige arbeidsforhold.

Det har blitt hengt opp klistremerker i solidaritet med den irske politiske fangen Liam Campbell.

Kristiansand

Tjen Folket Media har fått bilder fra en klistremerkeaksjon til støtte for den irske politiske fangen Liam Campbell.

Vi har også fått tilsendt bilder av plakater som hedrer de fire nye martyrene i folkekrigen i Tyrkia.

Kampkomiteen har hengt opp antifascistiske klistremerker og plakater om kamp for solidaritet med flyktninger og asylsøkere, og om folks rettigheter i møte med politiet.

Bergen

Aktivister fra Kampkomiteen har hengt opp plakater med informasjon om folks rettigheter i møte med politiet, i bydelen Møhlenpris. 

Trondheim

Kampkomiteen har hengt opp plakater som informerer om folks rettigheter i møte med politiet.