1

Trondheim: Aksjoner og markering 1. mai

Tjen Folket Media har fått rapport fra aktivister i Trondheim, om at det i forbindelse med 1.mai og Karl Marx’ fødselsdag 5. mai, er satt opp flagg med hammer og sigd flere steder i Trondheim og omegn. Kampkomiteen og andre antiimperialister har markert dagen med torgmøte og ved å gå i 1. mai-toget.

Aktivitetene føyer seg til de aktivitetene vi har beskrevet her:

Aktivistene skriver til TFM at flagg er hengt opp flere steder på sørsida av Trondheim: på gangbroer på Flatåsen, Saupstad og Tiller. Det ble også hengt opp flagg i området ved NTNU Gløshaugen og Lerkendal. Det ble også satt opp flagg flere steder på østsida i Trondheim: Fra Lademoen og Buran til Gildheim, Leangen og Lade.

De skriver også at et par flagg ble også satt opp på Stjørdal og at banneret til ære for Karl Marx ble hengt opp på Buran.

Med rapporten fulgte bilder av banneret og faner som er hengt opp, og vi har også fått bilder fra Kampkomiteen av torgmøte og blokk i 1. mai-toget:

Tjen Folket Media har også fått melding om at Kampkomiteen har markert 1. mai med et torgmøte sammen med andre antiimperialister, og en antiimperialistisk blokk i LO-toget. På torgmøtet før toget ble det holdt appeller av Kampkomiteen og NKP.