1

Mexico: 5 år – Presenter Dr. Sernas i live!

Vi deler en uttalelse fra Folkets Strømning – Røde Sol (CP-Sol Rojo) i anledning at det 10. mai var fem år siden bortføringa av Dr. Ernesto Sernas García, etter hans vellykkede juridiske forsvar av 23 militante i en stor rettssak. 

Den 10. mai 2018 forsvant Dr. Ernesto Sernas García fra sitt hjem i San Agustín de las Juntas, Oaxaca. Fem år har gått siden denne statlige forbrytelsen, og så langt har myndighetene ikke definert noen linje for etterforskningen, de har ikke gjennomført noen plan for søk, og de eneste klare tiltakene har blitt fremmet av familien og organisasjonen til kameraten som besøker de forskjellige fengslene i delstaten Oaxaca, blant andre søkemetoder som den internasjonale kampanjen #DrSernasPresentaciónConVida som har funnet bred solidaritet i og utenfor landet.

Det har nå gått fem år siden denne forbrytelsen mot menneskeheten ble begått mot en progressiv intellektuell, demokratisk advokat og professor som var opptatt av å forandre samfunnet.

Som en del av aksjonene for å fortsette å kreve rettferdighet, forbereder CP-Sol Rojo torsdag 11. mai en demonstrasjon på Zócalo i Oaxaca by.

Doktor Ernesto Sernas García, presentasjon i live!
Fordi de tok ham i live, vil vi ha ham tilbake i live!

#DrSernasPresentationAlive!
Med den røde solen vil folket vinne!

Folkets Strøming – Røde Sol

Les også:

Referanse
5 AÑOS #DrSernasPresentaciónConVida – Sol Rojista