1

Filippinene: Feiring av FKPs 52-årsdag

Publisert på New Epoch Media, 11. januar. 


Den 26. desember feiret Filippinenes Kommunistiske Parti (FKP) 52-årsjubileet for dets stiftelse. FKP utfører folkekrigen og leder New People’s Army. Store og kraftfulle massemøter har blitt utført i de revolusjonære områdene hvor den nye makta konstrueres og også i byene hvor partiet har utviklet kamp blant folket. I en uttalelse sier FKP: “Disse aktiviteten vil bli holdt klandestint for å unngå represjon fra den fascistiske fiendes militær og politistyrker.

FKP har sagt at aktivitetene er ment for å “se tilbake på det året som har gått, gjøre rede for dagens situasjon, gi hyllest til heltene og martyrene av den filippinske revolusjonen, og stadfeste forpliktelsen og besluttsomheten til å tjene folket og kjempe for å styrte terrorveldet og ondskapen til det tyranniske USA-Duterte regimet.

Leve folkekrigen på Filippinene!

Leve Filippinenes Kommunistiske Parti!


Tillegg av TFM:

Den nasjonaldemokratiske fronten har publisert følgende video som hedrer de revolusjonære som har falt og gått bort i 2020:

Her er partiets uttalelse i anledning jubileet:

Strengthen the Party! Lead the masses in an upsurge of resistance to overthrow the US-Duterte fascist regime! Carry the revolution forward!