1

Aktiviteter de siste ukene

Kampkomiteen i Oslo og i Bergen har gjennomført aktiviteter til støtte for det meksikanske folket. I Bergen er det holdt ei markering mot den inter-oseaniske korridoren (CIIT) og i Oslo har det vært et åpent møte om situasjonen i Mexico.

Bergen: Solidaritetsmarkering for det meksikanske folket

En markering mot CIIT ble gjennomført på Vågsallmenning i Bergen 28.03. Aktivister fra Kampkomiteen, Sosialistisk Ungdom og Revolusjonære Kommunister samlet seg bak et banner med slagordet «Den inter-oseaniske korridoren (CIIT) plyndrer og dreper fattigbønder og urfolk i Mexico!». Det ble holdt en appell som fordømte CIIT og USA-imperialismen, og fortalte om folkets kamp i Mexico.

Oslo: Møte om kampen i Mexico

5. april arrangerte Kampkomiteen et åpent møte for å informere om kampen i Mexico. Mange aktivister deltok, og det ble holdt en innledning om fattigbøndenes rettferdige kamp for jord, og om imperialismens utbytting av Latin-Amerika. Etter innledningen ble det holdt en diskusjon med mye engasjement fra alle deltakerne. Det var god stemning og mange spennende temaer ble diskutert, bl.a. Norges deltakelse som imperialist i verden.

Les også:

Referanser
Bergen: Solidaritetsmarkering for det meksikanske folket
Oslo: Møte om kampen i Mexico